Efter en natt med apdålig sömn är jag iaf ...

Efter en natt med apdålig sömn är jag iaf påväg till stationen. Duktigt av mig. Jag vet inte om det är otroligt jävla varmt ute eller om det är jag som är lite för sjuk för jag svettas som ett djur. Usch vilken jävla dag det här kommer bli alltså...


Då vart klockan 20.18 idag igen..

Älsklingen gick för ett tag sedan till ungdomsgården och jag själv har precis ätit makaroner, korv som liknar russin, skagenost, salt och vitlökspulver. Det ser och låter inte så gott ut, men belive me, it was! :)
Min feber är som sagt över och jag snorar inte lika mycket nu som imorse. Och det är ju bra. Det blir skola imorgon och vi ska till stockholm och härja runt i riksdagen skulle jag tro. Jag längtar till bussresan dit och tillbaka så jag får sitta och lyssna på musik och spela Fruit Ninja. Har planer på att bli världsbäst på det och försörja mig med det. Jag lär iaf kliva upp astidigt imorgon. Räknade nyss ut att det lär bli typ kl 5 om jag känner mig själv rätt.

Sjukdag

I lördags var jag som sagt på sandvikens crusing. Redan då kände jag mig lite krasslig och febrig, men jag svalde en ipren så vart det bättre sen. Men eftersom vi var ute nästan hela kvällen/natten och det vart kallt så vaknade ju jag i feber och hade feber hela dagen igår. Stannade även hemma idag för att jag ska kunna få en chans att återhämta mig. Det känns som att det rinner blod i halsen och jag snorar som en dåre..men feber är över.
Jag har vart vaken sen klockan 9 imorse och väckte Micke för ungefär 2 ½ timme sedan..alltså typ 12. Vi har nyss duschat och nu lagar jag mat (strips och stekta kantareller, tror jag det är XD) till oss samtidigt som jag bloggar. Ja, tack tack.. jag vet att jag är begåvad.
Bjussar på mitt snygga utseende idag. Snällt va....

BÄÄÄST!


det gör inte ont förän du ser blodet sakta rinna ut ur din kropp


Dagen efter dagen före

Igår var jag, micke, desiree och kid i valbo och kikade runt och desiree köpte massa saker. etfer valbo släppte vi av kid i forsbacka och sen drog vi till ockelbo. vi släppte av micke, hämtade kläder och sånt hemma hos mig och sen skjutsade vi desirees pappa till lingbo. efter det blev det fix och sen tillbaka till forsbacka på förkrök hos kid. senare på kvällen drog vi till gävle och gick in på slick. Tack för en lyckad kväll!
Nu sitter jag hemma hos Desiree och är lite seg, men det har jag inte tid med nu mer. Snart ska jag hoppa in i duschen, klä på mig, fixa lite och sen kommer Marita och hämtar mig för jag ska äta tacos med dom. Efter det blir det crusing i sandviken med Desiree, Katrine, Micke och Edwina. Hoppas på ännu en lyckad kväll! :)

Ska göra om bloggen lite grann, det ska inte se ut såhär.


Lite bilder som fanns på telefon

jag och micke babade hemma hos mig.
igår
jag och desiree är förjävligt snygga. lånade lillebrors 3d brillor
3 timmar senare i bilen påväg till crusing. jag och wille

Kanske blir det här mitt sista inlägg?

Det här är ett lite speciellt inlägg. Inte för innehållet, men just för att det här kan vara mitt allra sista! Jag vet inte riktigt vilken tid jorden skulle gå under, men det lär väl bli snart om det ska hända? Det hade ju vart lite jordbävningar länge ner i sverige. Läskigt! Men aja, får väl hoppas på att man vaknar imorgon och allt är lika lugnt som det brukar vara. ...eller?
Vi har precis kommit hem från crusingen i Söderhamn. Jag, Micke och Desiree var där med William och Martin för jag var barnvakt. Det var ganska roligt där.. men fan va mycket tjocka tjejer det finns där O.o Innan vi åkte ifrån Ockelbo var vi in på ica och köpte godis, sen körde vi. Martin somnade ganska fort, men när vi började närma oss så väckte jag han för vi skulle in på Mc Donalds för att käka. När vi kom till crusingen kikade vi lite på bilar innan vi gick till parken så ungarna fick springa av sig lite. När dom tröttade på att springa omkring som började göra saker som dom inte fick så drog vi till en lekpark och lekte där. Sen kom vi på att min Katrine skulle till crusingen också så vi ringde upp henne för att höra vart hon höll hus, och hon var i närheten så vi gick dit. Kramades massor och sen drog vi tillbaka till lekparken.
Efter ett tag började det samlas en massa "unga" ungdommar där eller vad man nu ska kalla dom. Där satt dom i gäng med lite häxblandningar och sånt. Micke skämtade om att han skulle gå dit och låtsas vara civilare och skälla ut deras alkohol. Jag tyckte att det var en suuperbra ide, men det tyckte inte han.. så det blev inge. Då kom Desiree på att vi skulle ha gått till polisen som stog en bit bort och berätta att det satt en massa ungdomar där och drack, bara för att jävlas..och för att det var lite opassande eftersom hela lekparken var full med små barn. Så vi gick dit och skvallrade lite och en stund senare när vi var påväg därifrån så kommer det en polisbuss full med poliser och hällde ut alkoholen för dom. jaa, vad ska man säga? någonting i form av..MOAHHAHAHAHAHAHAHAHAAH! eller nåt?
aja, nu sitter vi hemma hos mig och har precis lagt ungarna. Snart åker Desiree hem så då drar jag och Micke igång en film och myser ner oss i soffan.

Jorden ska gå under imorgon och jag kan sp...

Jorden ska gå under imorgon och jag kan spruta eld genom öronen... Eller varför inte flyga? Visst, jorden kanske går under någon gång.. Men vem tror den där gubben att han är egentligen? Det finns verkligen inte för han att alla kanske lever på söndag iallafall? Tänk om folk faktiskt tror på det där och typ bränner alla sina pengar, skiter i att gå till jobbet eller kanske är livrädda? Fan vad skit den där gubben kommer få då. X) jag tror absolut inte på jordens undergång så länge jag lever iaf.. Och varför ska det just hända på lördag? Vem är idioten som skrivit Bibeln?


Just nu sitter jag på coola underground. F...

Just nu sitter jag på coola underground. Fick jordens deppanfall när jag kom hem idag så har nog suttit och försökt grina och slå ut all ilska och sorg i sammanlagt en timme idag. Roligt liv? Ja! Jag och Micke fick skjuts till ungdomsgården av mamma och nu sitter jag som sagt här. Jag vet inte riktigt vad jag gör här.. Jag har ju inte direkt så mycket kompisar här och jag är inte så bra på att vara social idag :p jaaa.. Det är ett evigt tjat om att Daniel och Viktoria är i Ockelbo iaf.


Småstör mig, precis som alltid..


Jag förstår att folk bara MÅSTE tycka till om Kissie. Hon är inte som alla andra, hon gör väldigt mycket för uppmärksamhet och hon kör SIN stil. Men nu har jag en fråga, om det nu är så många som tycker illa om henne..Hur ska hon vara för att vara bra då? Det här är Kissie när hon ser ut som vilken blond tjej som helst.. henne skulle vi kunna möta på stan utan att tappa hakan. Inte för många operationer, strutor och sånt..
Nyare bild på Kissie..

Men än sen om hon ser ut såhär med mindre/utan smink? Om DU såg såhär ut utan smink och inte var nöjd, skulle inte du sminka dig eller operera dig tills du var nöjd då om du hade möjligheten? Är det inte du själv som ska vara nöjd med ditt utseende?
Och sen är det faktiskt såhär.. att om Kissie hade vart som vi vela att hon skulle vara. Alltså inte sticka ut alls, sitta hemma och skriva tråkiga saker som att hon nyss var ut med hunden, lägga ut bilder på sin hund och sen skriva att nu ska hon sätta sig och plugga.. vem skulle läsa hennes blogg då? inte jag iaf. Man måste vara unik på något sätt för att bli en känd bloggare.
Och det här är en väldigt känd "fail" bild på Kissie.. Hallå? hur många ser inte ut sådär på bilder utan att bli mobbade? alla har väl otur med bilder ibland? Därför tänkte jag visa en apdålig bild på mig, och sen en bild som jag har haft som profilbild.

Hallå? Hur ser hon ut i ansiktet?! Jävla äckel.. hur kan hon ser rätt så normal ut på andra bilder? hon MÅSTE ha redigerat dom..


Shit, hur ser håret ut då? Skitful brun färg, fult vågigt och slitet som fan.. usch!


Tuttarna är sne som fan! ser ni? hallå? ännu en misslyckad operation eller?


Tss..ser ni magen?! hahahah garvar ihjäl! hon är FEEET och det synd inte på andra bilder.. ALLTSÅ drar vi slutsatsen att hon har redigerat ALLA andra bilder hon har lagt ut på sig själv. omg omg omg!


Men nu får det väl räcka? hur ful får man vara? dom där är SÅ billiga..och FULA! och passar inte till koftan hon har till. hur kan man vara så smaklös?!


PATETISKA MÄNNISKA! jag spyr för du är så äcklig!

Så håller jättemånga på och skriver till Kissie.. plus att dom spar bilder på henne och gör som jag har gjort på bilden på mig.
Hur moget är det?


Bara babbel som vanligt..

Igår gjorde jag det där jävla omprovet. usch vad jag är nervös över att jag inte ska klara det. hoppas hoppas! Desiree handlade iaf massor i Valbo och Micke handlade ett par skor och ett halsband. Efter valbo åkte jag och Micke hem till mig och såg en film med familjen, duschade och sen såg vi andra halvan av Black Swan som vi inte orkade se sist vi såg med varandra. Helt sick film.
På förmiddagen idag åkte jag och Desiree och hämtade Tusse och åkte hem till hennes pappa som skulle kika lite på hunden. Vi var ute och gick ett bra tag med Tusse och Desirees pappa gav mig mycket tips och Tusse har redan lärt sig att sitta när han blir tillsagd. Det var även första gången han gick i koppel idag och han är inte rumsren fast han är 8 månader gammal. Det finns mycket jobb och jag ska göra ett försöka att få det lite bättre. Det är så roligt att hunden är så sammarbetsvillig och tycker att det är kul att lära sig. Verkligen lättlärd hund! :D
Nu är pizzan klar hemma hos Desiree.. efter det ska jag duscha och sen blire mycket fix innan vi tar halv 8 tåget till Gävle för att fira att Micke har fyllt 20. Hoppas på en riktigt trevlig kväll! :D

Sitter i och väntar på Desiree och Micke n...

Sitter i och väntar på Desiree och Micke nu. Finns inte mycket att göra medan man väntar så mitt tidsfördriv fick bli att störa mig på folk som passerar. Såg nyss en tjej med en gigantisk rosa dunjacka, ett grönt linne och rosa klackskor med nitar på. Alltså inga byxor, ingenting. Hon hade bländande vita, krokiga ben och en riktigt mörk foundation. (stavning) och värsta av allt.. Hon gick med sin mamma som var klädd i bara skinnkläder, var söndersolad och rynkig, hade kort bimboblondt hår med spikes i och alldeles kolsvart kring ögonen. Nu har jag fan sett allt!! aja.. Nu ska jag återgå till att titta på folk. Hörs! :)


Fredag den 13e!

Jag är i vanliga fall tjejen med outr. Hon som halkar på en stor slemmig snorloska på golvet och sen landar i det, kliver i bajs, bussen kommer aldrig så jag kommer försent, jag tappar bort saker fast jag vet vart jag la dom, jag halkar omkull inför folk, går in i någonting när det är massvis med folk runt om och fast jag pluggar som fan till ett prov eller liknande så klarar jag det aldrig. DET är jag i vanliga fall. Och det måste betyda att antingen blir det tvärs om, så den här fredagen blir min tur dag, eller så kommer oturen fördubblas. Jag är otursbarnet nr 1, the one and only. Och om ni ser en dödsannons i tidningen med mitt namn, så önskar jag att jag kunde säga vad var det jag sa?

Jag sitter och har webdesign och fyfan vad jag har lessnat på skiten nu. Gryymt less, jatack. Plus att jag har ont i kroppen som fan. Får fan sitt och liggsår snart som jag håller på. Jag sitter och ligger mig igenom mitt liv. Som igår.. Jag vaknar efter att ha LEGAT ner hela natten, klär på mig, borstar tänder och, SÄTTER mig i bilen, efter det SÄTTER jag mig på pappas verkstad, sen SÄTTER jag mig i bilen för skjuts till station, och SÄTTER mig på tåget, för att då ta mig till skolan och SÄTTA mig vid en stol, för att sen SITTA mig igenom hela dagen, och sen SÄTTER jag mig på tåget, för att sen SÄTTA mig på atalanta med micke, och sen SÄTTA mig i mickes pappas bil, för att sen SÄTTA mig hemma hos micke. Efter det SÄTTER jag mig i pappas bil för att skynda mig hem och laga mat och dona för att sen kunna SÄTTA mig och plugga i timmar och sen längtar jag efter att få LÄGGA mig igen..HALLÅ?! HAR JAG INTE GJORT ANNAT ÄN ATT SITTA OCH LIGGA IDAG?!

okej, jag bara yrar..stackars sen som lyckades ta sig igenom den där texten. onödigt, förlåt.
Min lektion slutar iaf halv 11.. drar när maria kommer med tåget klockan 10. som sagt, får fan sittsår.



Bara babbel..



Just nu sitter jag på webdesign och lyssnar på Rock Klassiker. APSEGT! Jag vill ju vara med min älskling på hans dag. Nu skiner solen också, så får hoppas att det håller i sig tills jag kommit hem och satt mig med läxorna, för då får det då regna, blåsa och vara kallt bäst det vill! Sannolikheten att jag kommer klara Ledarskapsprovet imorgon är typ noll känns det som. Jag är tjejen med otur, och imorgon är det fredag den 13e vilket betyder dubbel otur. Så nervös så jag får ont i magen av att tänka på det.

Men nog med tråkigheter! Nu längtar jag till fredag efter omprivstillfället så jag får sätta mig på en buss in till Valbo och möta upp min älskade Mami (Desiree) och mitt älskade hjärta (Micke) och strosa runt lite i valbo. Efter det blir det nog hem och ta det lugnt och inte göra ett skit, kanske kika lite på naturkunnskapsprovet som jag har till på måndag, men efter den här veckan av plugg så förtjänar jag en paus. På lördag förmiddag ska jag och Desiree åka upp till pappa och låna Sunes hund Tusse och ta med oss han för han ska få ta en promenad till Desirees pappa så han får kika lite på söthunden. Efter det blir det nog hem och börja fixa lite till kvällen för då blir det utgång för att fira att Micke har fyllt år. Ruuuuligt ska vi ha det! tack till Desiree som get mig inträde som sen födelsedagspresent. ty mycket ty!



Jag kommer aldrig lyckas bli den personen jag vill vara.

Börjar med att säga att jag orkade inte med alla inlägg som låg sen förut, så jag tog bort allihopa. Jag vet inte varför det var irriterande, precis som allt annat idag. Idag är det verkligen inte min dag. Det är inte bra väder ute, jag började dagen med att reta upp pappa så vi blev nästan ovänner innan vi åkte hemifrån, jag har tappat bort papperet som jag ska med mig till banken för att få ut mina pengar, jag har inga cigaretter, jag hann inte duscha idag för att vi inte har dusch i huset så det ser ut som att jag har ett helt smörpaket i håret, har mjutsiga mjukisar på mig och gårdagens tröja som luktar djur, går huur länge som helst i skolan idag och när jag kommer hem ska jag först göra iordning i mitt rum så jag kan flytta in säng och sånt och efter det ska jag plugga tills jag somnar i böckerna. Jag vill ha fredag och helg så jag bara kan skita i allt och alla och bara göra någonting roligt. Deppdag!

Sen avslutar jag med att säga att idag är det ingen vanlig dag, för idag är det MIKAEL MALMGRENS födelsedag, hurra hurra hurra! STORT GRATTIS TILL HAN!




RSS 2.0