Tidsfördriiiv

Namn: Lina Marie Jonsson
Piercingar: tungan, naveln och öronen
Tatueringar: en, kinatecken som står för kärlek
Längd: 1.62
Skostorlek: 36-37

Hårfärg: fult blond
Är du kär i någon: ja
Önskar du att du bodde någon annanstans: ja, men ingen brådska..jag kommer härifrån tids nog
Tänker du på att ta självmord: ibland, men bara fjant

Dricker du alkohol: jappjapp
Röker du
: ja
Vilket shampoo använder du
: gliss och elvital
Vilken parfym använder du
: vet inte vad den heter, men blå och formad som en mun
Vad är du rädd för
: allt möjligt. ensamhet, mörker, spöken, sprindlar, vatten där man inte ser botten, djur som lever i vatten, tvestjärtar, höjder och en miljard mer saker.
Gillar du att tvätta: Jag behöver inte tvätta och när jag gör det så är det inte speciellt kul

Gillar du Berg-och-Dalbana
: ja, när jag sitter i den. men det är ett helvete att få in mig i en sån

SENASTE..

Film du hyrde: man hyr inte filmer....
Film du köpte: aldrig köpte en film.
Låten du lyssnade påhttp://www.youtube.com/watch?v=owv3SXbTuLo
Personen du ringde: orkar inte kolla..
Tv program du tittade på: minns ej
Personen du tänkte på: leila k

ANTAL..

Gånger du varit kär: fjortiskär gills.. så typ 329889378582 ggr
Gånger ditt hjärta brustit: 2
Hjärtan brustit på grund av dig: vill inte veta
Gånger ditt namn varit med i tidningen: finns många som heter lina
Ärr du har på kroppen: Suck.. typ 1000st 


SENASTE..

Personen du fick mail av: Jag orkar inte kolla
Personen du fick brev av: Ingen aning, det var läääängesen
Personen du fick sms av: fredrik
Gången hela din familj åt middag tillsammans: minns inte? inte så länge sedan

Saken du köpte: cigg
Vad har du gjort idag: vaknat, kollat facebook och lyssnat på musik.. med buuuus :D
Var det kul: hm? det äre väl?
Hur tidigt stiger du upp: när jag känner för det eller måste? :o
Gillar du att slåss: hm, med brorsorna bara.. för då är man en säker vinnare!
Vad ska du göra idag: massa bus med min buus
Är du seriös: aldrig..förutom när jag är seriös
Vad är du allergisk mot: uppkäftiga människor :)

Var har du ont: nacken och ryggen
Använder du hårspray: nä, dyrt




bloggkaos..

göööööööööööööööööööh..bloggar från mobilen sen. sova hörrrssss

nördaaar..


Jag vet inte om jag ska tycka synd om dig ...

Jag vet inte om jag ska tycka synd om dig eller om jag ska vara arg på dig. Förstår du inte? Ser du inte mönstret? Folk lämnar dig.. En efter en.. Av samma anledning. Det är inte lika lätt för mig. Jag måste ha tålamod, måste ta dina hårda ord och måste försöka förstå dig och ge dig nya chanser. Men tillslut kommer man till en gräns. Hit men inte längre. Alla ledsnar tillslut på att ta din skit som du tycks vara helt omedveten att du kastar på dom som betyder. Jag är din dotter. Du är min pappa. Vi ska inte behöva såra varandra som vi gör. Vi misshandlar varandra på insidan.


vill alltid ha dig här, har dig här i mitt liv

Gårdagen var heeelt okej. Först var jag, Katrine och Leo in till Gävle sjukhus och hälsade på Desiree. Nu är det fan dags att komma hem tycker jag. Efter att vi hade vart i Gävle på the sickhouse så åkte vi till David i Forsbacka. Där lyssnade vi på musik, dansade lite, badade, yrade och bara va. Klockan halv 4 ungefär kom Leo och hämtade oss. Stackarn, vi sjöng hela vägen hem och var säkert skitdryga.
Vi bestämde oss iaf för att dygna, men så skulle Katrine ta en liten powernap och sen blev det sömn ist.
När jag vaknade typ halv 8 (bara sådär ändå?) så var jag helt blöt av svett. Dra åt h*lvete vad varmt det var!
Efter en massa somna vakna somna vakna så vart det frulle från ica och ja.. nu ligger Katrine och smsar som vanligt i sängen och jag sitter och är lite halvstressad för jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, men ensam ska jag då fan inte vara.
gårdagens knark..

bus med bus

sitter hemma hos david med älskade bus. senare blir det nog dra till gävle och färja lite där. synd bara att jag är för snygg för att visa mig för folk. blir och att sova med bus inatt, men vart vet inte inte än. spännande? nä! david är iaf helt jävla underbart galen.. älskar hans humor!! min förebild!
THE PARTY IS IN MY HEAD!!!!!

Så, nu är ännu en dag gjord på jobbet. Jag...

Så, nu är ännu en dag gjord på jobbet. Jag har precis kommit hem till mitt svala hus och kastat mig i sängen. Känns som att jag skulle kunna somna här så lär nog resa mig upp snart. Lite tråkig som bloggar på telefonen och inte kan lägga in bilder, men nu när jag kom hem och startade datorn så fanns det Inge internet. Längtar tills ikväll då jag får lägga mig i sängen och sova till en film.. Tidigt ska det vara! Senast kl 9 ska jag starta filmen. En till sak jag längtar till är morgondag tillsammans med bus. Hoppas på en lyckad kväll och att den bjuder oss på lite äventyr.


Lillplutt.. :( jag, katrine och Maria satt...

img_6283 (MMS)

Lillplutt.. :( jag, katrine och Maria satte oss ner för en liten paus och rätt som det är skriker katrine och springer iväg. Jag och Maria kollar och så ligger den en nyfödd liten fågelbebis död där. Stackars :(


Jobb som fan 7-16! Trött som en idiot är j...

img_6040 (MMS)

Jobb som fan 7-16! Trött som en idiot är jag idag..


Latdag!

Hade lite ögonbrynsfärg kvar hos Micke sen jag bodde här så skulle kolla om den funkade fast den där krämen hade blivit mörkbrun (den ska vit egentligen). Blev lite väl mörkt tycker jag, fast jag hade den i max 5 min. Men det nöts bort ganska fort, så det blir väl bra snart.
Det blev inge promenad och sånt igår iaf. Jag och Desiree gick hem till Johan och skulle sätta igång en film, men då vela Micke vara med så vi väntade på han innan vi såg filmen. Jag somnade efter mindre än halva filmen och väcktes när filmen var slut och vi skulle gå hem till Micke och somnade. Nördade en bajslåt och sen somnade om igen.
Idag har vi mest bara suttit och glott film. Katrine gick och mötte Emma och så gick vi kram och delade på en familjepizza alla 4. tack micke! ♥ Nu är det min tur att välja film så nu blir det väl film. Inatt ska jag och Katrine sova hos Johan. Imorgon blir det jobb. Hopppas på uppehåll och lite mer värme än tidigare i veckan!

Here We Come!!

Igår var det ju tänk att jag och bus skulle ha lite oboykalas, se film och sova tidigt. Det slutade inte riktigt så. Sandra, Alle och Viktor var i Ockelbo så vi gick ut för att träffa dom en sväng. Dom skulle upp till Felicia i Åbyggeby så vi hängde med. Där satt vi resten av kvällen och åkte hem runt 12. När vi kom hem så smög vi ut i köket och vispade ihop en lite "kladdkakesmet". Inte lika lyckad som den blev hemma hos Katrine förut, men den dög. Socker som socker! Vi kom inte i säng förän lite innan 1 och Katrine slocknade inte så långt efter att vi hade startat en film (Love And Other Drugs) och jag såg klart nästan hela innan jag somnade.
När larmet ringde kl 06:00 imorse var jag en väldigt död tjej så jag sov vidare till klockan 06:25 sen vare dags att klä på sig, köra runt med tandborsten lite och trycka i sig någonting att äta innan Camilla kom och hätmade mig och Katrine. Inget regn idag på jobbet och det tackar jag gud för. Orkar inte skjuts upp allt arbete. Skulle ju vara lite surt ifall det tar 3 veckor att göra 2 veckors arbete bara för att vi åker hem varje gång det regnar?
Jag har haft ont i nacken sedan olyckan i söndags och skulle kolla upp det på hälsocentralen idag. Jag fick gå dit och berätta om olyckan och berättade hur jag kände mig före, undertiden och efter. Sen fick jag klä av mig till trosor och bh och så kände hon på mig och fick mig göra en massa rörelser som att gapa, gå på tå, luta mig framåt, bakåt veva med armarna och sånt. lite roligt faktiskt. sen undrade jag över dom här fläckarna som jag fick imorse. Har aldrig haft såna förut och dom kom heeelt random och ser ganska äckliga ut.
Det här sa hon var solexem. hallå? måste det inte vara sol ute för att man ska få solexem. och kliar inte exem? är det jag som är knäpp eller? :p
Sen mätte hon alla blåmärken jag fått efter olyckan med ett måttband och skrev upp exakta måttet på det. Hon undrade speciellt hur jag kunde få detta blåmärke..och det är lite roligt faktikst..för jag hade den här tändaren i fickan..så jag har ett blåmärke fortmat av en tändare.
På grund av det dåliga vädret som ska vara imorgon så får vi vara ledig imorgon. Så ikväll ska jag och min älskade bus tjocka med chips, bli lite party och mysa hemma hos johan! :D innan vi somnar (när nu det blir) ska vi ha gått hem till katrine och hämtat pengar och gått tillbaka också. Flera timmar promenad inatt. Lär verkligen ladda men kläder, annars kommer jag frysa ihjäl och vara genomblöt.

Fyller igen liteee

Skolavslutningen var seg. Jag hade 9st IG..men iår hände någonting som aldrig tidigare har hänt..är ni berädd? JAG FICK MVG I BILD! men nu ska vi inte prata om otrevligheter som skola och sånt.. Sommarlov vart det ja!
Efter skolan gick jag och Maria runt på stan för att döda lite tid innan tåget gick. Vi åt glass och provade lite fult.
När jag kommit hem till ockelbo med tåget så satt jag på stationen med Vuong och Maria ett tag innan jag gick fram på torget för att vänta på skjuts till Katrine. Det var så varmt så jag lära resa mig upp ibland och flaxa lite med händerna på benen för det såg nästan ut som att jag hade kissat på mig av svett. När pappa hade skjutsat mig till Katrine så gjorde jag och Katrine nudlar till mig, packade och sen åkte till deras stuga i Mångeln. Det var jättemysigt där. Jag blev mkt brunare än Katrine och hon blev skitgrinig över det. Mohahaah! aja, i Mångeln bestämde vi oss för att jag, Katrine och Edwina skulle följa med Fredrik, Robin och Kim och fiska i mörtebo. Stort plus till den dagen. Men ett stort minus var att det var så inåt helvete mkt knott och dom älskade tydligen myggmedel för dom slukade oss hela.
Änglavakt
Och idag var det första dagen på sommarjobbet för iår. Jag jobbar på ila som vanligt, men den här sommaren är det någonting speciellt.. för iår får jag nämligen jobba med mina snygga. Katrine, Maria och Edwina! :D överlycklig över det ja.
Det här har katrine gjort hela dagen idag..och ändå ligger hon helt utslagen i min säng och sover nu. förstår inte? ;)
Jag har tjatat på Katrine hela  dagen idag att hon ska sova hemma hos mig..och jag fick som jag vela. wiii! nu ska jag ladda ner en film som vi kan se senare, väcka henne, klä på mig och släpa med henne till Micke och sen till ica för att köpa snus och cigaretter. Sen blir vi å hasa oss tillbaka till mig och mysa ner oss till en film och sova tidigt för imorgon är det jobb igen. Men fyfan vilket jävla skitväder det kommer bli i veckan då.. vill inte ha en enda droppe regn, det går inte att jobba då!
förlåt för ett jävligt rörigt inlägg. men ingen tvingade dig läsa :)

Onsdag

Idag vakande jag halv 8 och insåg ganska snabbt att jag hade bråttom. halv 9 var jag vid stationen, genomblöt av svett. jag valde inte rätt kläder för vädret idag. Åkte in till skolan och lämnade tillbaka dom böckerna jag hade i skåpet och sen ner på stan med maria och martina. vi åt på donken och efter det köpte vi jordgubbar och gick till martinas storebrors lägenhet och satte oss där på ballen. Underbart var det! Jordgubbar och stek i solen.. men inte fick jag nån färg inte. Fortfarande bländande vit.
Klockan 10 över 12 fick mitt tåg ifrån gävle till ockelbo. När jag kom hem så lånade jag williams cykel och trampade till Carro för hon bjöd hela familjen på korv. gott!
När vi hade kommit hem från Carro så åkte jag, mamma och martin och köpte blommor och gick på affären för att sen åka hem och grejja i trädgården och laga mat.
Här är några blommor vi köpte. Fina!




Utväxten väck!

img_2973 (MMS)

Utväxten väck!


Katrine Bäst Olsson

min underbara älskade lilla flicka och busfru! förlåt för att jag överger dig mitt i natten, men kom föralltid ihåg att jag älskar dig till månen och tillbaka och du har en stor plats i mitt hjärta som ingen kan ersätta. utan dig är jag som en cigg utan nikotin, som oboy utan smaken och att jag älskar dig är givet!
Ser även fram emot att få vara en hel sommar tillsammans med dig. DEN HÄR SOMMAREN ÄR VÅRAN! ♥







gårdagen i bilder


tidsfördriv

Favoritgodis: choklad
Musik just nu: ingen, bara ljudet från tvn
Vad sa du senast: mmh
Sommarplaner: jobba, bli brun, ha så kul som det bara går
Hur många kuddar sover du med: 1..2 när jag sover ensam
Favoritväder: det beror på humör. när man är bakfull, sjuk, eller bara känner för en dag inne ska det vara regn, men fortfarande varmt. när jag känner för att vara ute och hitta på någonting ska det vara sol och nästan vindstilla
Morgon- eller nattmänniska: jag är en kvällsmänniska
Sparare eller slösare: slösare! så fort jag får pengar så måste jag köpa någonting, vad som helst. det går inte att spara. pengar är till för att göras av med!
Har du några homosexuella vänner: det vet jag inte om jag har?
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: ja, det tror jag
Ser du på kärleken som ett misstag: kärleken är det bästa vi har och kommer kunna få. utan kärlek blir allt iskallt hat.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 1, max 2
Bio eller promenad: bio och sen promenad med rätt sällskap, humör och väder
Stjärntecken? Vädur
Rädd för insekter? Ja, dom är inte allt för trevliga
Äckligaste insekten: trestjärtar, spindlar, pissmyror och allt som är litet och kryper och krälar
Största svaghet: att bli ensam och utstött
Det här är jag bra på: att se bra och dåliga saker med människor.
Bästa bok? mååånga
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? jag vill kunna förflytta mig genom att bara typ tänka vart jag vill vara och sen knäppa med fingrarna. skulle vara coolt.. eller flyga
Vad vill du jobba som? jag vet inte, jag vill prova mig fram.
Chips, morötter eller godis? chips och dip
Pizza eller hamburgare? pizza, äter inte hamburgare
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Absolut. jag vet inte riktigt än, men jag vill ha fler piercingar i öronen och i läppen iaf. och tatueringar över ganska stor del av kroppen, men utan att det ser plottrigt ut
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? ja, typ innan jag dör
Är du rädd för blod? blod i mängder är väl inte allt för mysigt?
Anser du att du är stark? nej..eller kanske ibland
Brukar du sola? jag solar ute när det är kanonväder och solar solarium när jag har pengar till det (inte allt för ofta)
Använder du knark? nej
Kaffe, te eller inget? inget
Har du en besatthet? pass på den frågan.. orkar inte tänka efter

RSS 2.0